societate in insolventa - dosar nr.21671/3/2014
Tibi Oil - Biodiesel, Transporturi Chimice si Petrochimice, Constructii Industriale, Exploatare Forestiera, Betoane

Tibi Oil - Despre noi

Societata noastra a fost infiintata in anul 1994 ca o societate orientata in special spre domeniul transporturilor rutiere. In acest rastimp firma s-a dezvoltat, diversificandu-si ativitatea si ajungand sa fie un competitor important in mai multe domenii de activitate.

Printre activitatile companiei, se numara, in momentul de fata: transporturi rutiere interne si internationale, comercializare de produse petroliere, prelucrarea si comercializarea materialului lemnos provenit in buna parte din exploatari forestiere proprii, constructii civile si industriale.

In anul 2006, la aceasta lista s-a adaugat si producerea BIODIESELULUI, o activitate noua si de viitor in Romania, avand ca finalitate obtinerea unui combustibil diesel ecologic, ce prezinta o serie de avantaje ce vor aduce notorietate acestui produs.

Interesul companiei noastre este satisfacerea continua a cerintelor clientilor. Calitatea produselor si serviciilor reprezinta factorul strategic al progresului firmei. Prin implicarea fiecarui angajat, actionam continuu pentru imbunatatirea acesteia.

Oamenii sunt sursa reputatiei si a puterii noastre de adaptare. Implicarea acestora si lucrul in echipa sunt valorile centrale ale organizatiei noastre.

Calitatea serviciilor oferite este rezultatul eforturilor noastre comune si trebuie sa deserveasca clientii nostrii la nivelul cel mai inalt.

Contact Tibi Oil
file_2008_01_09_05_13_05_t_prezentare01.jpg file_2008_01_09_05_13_05_t_prezentare01.jpg

© copyright 2007 Tibi Oil - office@tibioil.ro

Cu o experienta de peste un deceniu, TIBI OIL activeaza cu succes in domenii precum: biodiesel, transporturi chimice si petrochimice, constructii industriale, confectii metalice, exploatare forestiera, procesare lemn, betoane, agregate, produse de cariera, lucrari terasiere, demolari, comert cu produse chimice si petrochimice.

website realizat de:
Evo Media Soft